relatie astrologie

Afgelopen weken heb ik weer  les gehad van Gonnie Boekenstijn. Gonnie geeft o.a les in medische astrologie aan de Opleiding Natuurlijke Gezondheid . Deze keer heb ik mij mogen verdiepen in relatie astrologie. Weer ben ik onder de indruk hoe astrologie iemand inzicht en helderheid kan verschaffen, ook als het gaat om relaties.

Uiteraard kun je op vele manieren je relatie met een ander onderzoeken, hiervoor kun je ook bij verschillende therapeuten terecht. Maar astrologie blijft voor mij wel een hele mooie manier om inzicht te krijgen in jezelf en de ander. Niet alleen je eigen behoeftes en lessen neem je mee in een relatie, maar de ander neemt zijn of haar behoeftes en lessen net zo goed mee in die zelfde relatie. En wat doet dat met elkaar, hoe reageren zij op elkaar en waarom?.

Perfecte relaties bestaan denk ik niet, zouden we ook niet op zoek naar moeten gaan. Maar je zelf en de ander beter leren kennen en begrijpen werkt wel mee aan een betere relatie. Elke relatie kan je op deze wijze onderzoeken, dus ook de relatie moeder-kind of vriendinnen en collega’s.

Zo mocht ik deze week de  relatie van een jonge moeder en haar 6 weken oude baby onderzoeken. Alleen al de geboorte horoscoop van een pas geboren kindje is een feest om te doen. Wat brengt dit kindje mee aan energieen, gedrag en gevoelens. Uiteraard kan ik niet voorspellen hoe een kindje om zal gaan met wat zich aan gaat dienen, dat is namelijk altijd nog zijn keuze. Maar ik kan wel aardig zien wat de verschillen tussen deze moeder en haar kindje zijn en met haar bespreken wat dit mogelijk voor gevolgen heeft.