Sterrenbeeld Maagd, het kind geboren in de periode in de periode van 23 augustus – 23 september.

maagd kind toneelspelertje
Het kind met het sterrenbeeld Maagd is een kleine toneelspeler.

Het kind geboren onder het sterrenbeeld Maagd houdt van imiteren. Het is een vrolijke kleine toneelspeler. Het Maagd-kindje zal in een gezelschap  zich niet snel laten horen. Het houdt zich op de achtergrond, maar er zal hem niet veel ontgaan. Maar in een omgeving waar hij zich vertrouwd voelt en thuis zal hij snel de oren van je hoofd kletsen.

Een Maagd–kindje is kieskeurig. Het is geboren in de oogsttijd en weet als geen ander het kaf van het koren te scheiden. Dus wil je het kindje een appeltje geven, maar hij heeft zelf een banaan in zijn hoofd, dan zal hij vriendelijk, maar beslist, je appeltje weigeren.

Het Maagd-kindje zal je al snel met plezier helpen met opruimen en sorteren. Het houdt van netheid, overzicht en is dienstbaar. Het kind zal over het algemeen oprecht zijn best doen en luisteren, gewoon omdat dit in hem zit.  Hij zal daarom ook heel moeilijk vinden om kritiek te krijgen en kan daar flink over piekeren.

Kinderen geboren onder Maagd zijn onderzoekend, systematisch, praktisch en flexibel. Ze zijn voorzichtig, betrouwbaar, vriendelijk, serieus en plezierig. Zijn deze kinderen uit balans neigen ze naar mopperen en worden nijdig.