Meer dan 40 jaar ervaring in de zorg…

… als verzorger, begeleider, coördinator, leidinggevende, moeder, oma en mantelzorger.
Zowel in de kraamzorg als in de verstandelijk gehandicapte zorg, ouderenzorg, verslavingszorg en mondzorg.

Mensen helpen heb ik mijn hele leven gedaan. Vanaf het jaar 2000 ben ik vooral gericht op het faciliteren en ondersteunen van individuele zorgverleners en teams opdat zij zo goed mogelijk en met plezier hun werk kunnen doen: namelijk het ondersteunen van de minder redzame en of zorgbehoevende mensen in onze maatschappij.

In de jaren 80 werden onze vier kinderen geboren en kreeg ik belangstelling voor natuurlijke gezondheid. Ik verdiepte mij in voeding en geneeskrachtige kruiden. Via mijn schoonzus Marga van Dam kwam ik in aanraking met astrologie.

Toen ik me ging realiseren, zo rond 2007, dat stress een steeds groter ziekmakende factor is, ben ik me door studies verder gaan verdiepen in natuurlijke gezondheid, astrologie, reiki en stresscounseling.  Afgelopen jaren ben ik steeds meer gebruik gaan maken van astrologie. Het geeft  een dieper inzicht in de cliënt en haar of zijn behoeften. Waardoor het ook beter te begrijpen is waarom iemand op een bepaalde manier reageert. Alleen al door dit te begrijpen worden de meeste problemen minder groot. De oplosrichting is daarmee ook vrij snel zichtbaar.

Ik ben er van overtuigd dat we als we ons meer richten op gezond omgaan met stress en zorgen voor ons eigen welzijn, we dan ook meer voor anderen kunnen betekenen. Mijn passie is om vrouwen die vast gelopen zijn, ongeacht de reden of op welk levensgebied, te helpen de regie weer terug te krijgen over hun gezondheid en welzijn. Waardoor zij sterk en flexibel kunnen in spelen op veranderingen in hun leven en met plezier dat kunnen doen wat zij belangrijk vinden. Gelijkwaardigheid, wederzijds respect, humor, inzet en volledige aandacht voor de ander vind ik daarbij belangrijk.

terug naar diensten