Ervaringen

Clienten vertellen over hun ervaringen.

 

“Herhaaldelijk liep ik vast in een bepaalde situatie. Ik heb hier met meerdere mensen over gesproken, maar in het gesprek met Marijke begreep ik opeens dat ik ook anders naar mijn probleem kan kijken. Hierdoor kan ik ook mijn eigen rol beter begrijpen en veranderen. Marijke gaf mij hierin goede handvatten waardoor ik na één gesprek gewoon zelf weer verder kan. Ik bewaar haar telefoonnummer goed

Rik Westerkamp

———————————————————————————–

Inge:

Ik heb erg leuke en interessante gesprekken met Marijke gehad.  Ze is een vrolijke, begripvolle vrouw die alle vragen over mijzelf, familie en werk, met of zonder horoscoop op een logische manier kan bekijken. Ze luistert verder dan wat je zegt en laat jezelf nadenken over acties en gebeurtenissen om hier vervolgens samen over te praten.

Marijke was ook erg geïnteresseerd in andere dingen die op dat moment in mijn leven speelden. Zoals problemen op het werk en het verlies van mijn moeder aan ziekte dat jaar. Dit laatste blijft moeilijk, maar door gesprekken met Marijke kan ik er wel beter mee om gaan.

Ik heb mezelf in ieder geval een stuk beter leren kennen en ik raad het iedereen aan!

———————————————————————————–

Ester:

Het gesprek met Marijke was zeer verhelderend. Het was bruikbaar in de zoektocht naar verduidelijking van de dingen die ik tegen kom in het uitvoeren van mijn werk als zelfstandige met personeel.

Een astrologische karakterschets is niet nieuw voor mij, wel de belichting op het arbeidsproces. Het geeft een betere kijk op mij en de rol die ik nu heb. Marijke heeft goed inzichtelijk gemaakt welke positieve punten en leerpunten ik in mijn werk heb voor meer werkplezier.

Marijke kan goed uitleggen hoe de verhoudingen liggen. Dit was ook een bevestiging  van wat ik wist over mezelf, wat kan ik goed, wat gaat makkelijk en waarom gaat dat makkelijk.

Vooral dat laatste waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan heeft mij verder geholpen.

Marijke heeft veel ervaring in werken met mensen. Je merkt dit door haar duidelijkheid en directheid. Het is niet altijd makkelijk, maar ik kan de duidelijke adviezen toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

———————————————————————————–

Lianne:

Het klikte eigenlijk vrij snel. Marijke heeft een hele open houding, rustig en toegankelijk. Hierdoor voelde ik mij vrij om veel privé dingen, gebeurtenissen en gedachtes te vertellen. Met haar kennis ook op het gebied van natuurgeneeskunde maar ook haar werkervaring, ben ik erg ver gekomen met mijn zelf gestelde doel. We zijn zelfs verder gekomen. Ik weet nu wanneer de gedachtes/gevoelens ontstaan en hoe kan ik dit moment voorkomen. En dat in maar 4 gesprekken!

 Wat ben ik blij dat ik die drempel toch over ben gegaan, want ik heb er veel aan gehad!”

———————————————————————————–

M:

Ik liep te worstelen met een probleem en wist niet meer goed wat ik er mee moest doen. Na twee open gesprekken met Marijke wist ik heel goed wat ik wilde en ook hoe ik het wilde aanpakken.