Ervaringen astrologisch consult van Inge

Mijn ervaringen met het astrologisch consult waren plezierig en goed. Ik liep al een tijdje rond met het gevoel van wie ben ik, wat kom ik hier doen, waarom voel ik mij zo? Daarom heb ik Marijke gevraagd om mij hierin te helpen.
Met alleen mijn geboortedatum, plaats en tijd heeft ze mijn geboortehoroscoop opgesteld. Hiermee kon ze mij door middel van de stand van de planeten op het moment van mijn geboorte,  laten zien welke energieën ik toen heb mee gekregen.

Een van de dingen die ik heel fijn vond om te horen, was bijvoorbeeld dat mijn gevoel en denken recht tegenover elkaar staan in de horoscoop. Hierdoor vind ik het  lastig om aan te geven waarom ik iets vind. Ik moet leren om op mijn intuïtie te vertrouwen. Door hierover met Marijke te praten en het besef te krijgen dat dit gewoon bij mij hoort, vind ik het makkelijker om hier mee om te gaan. Ik kan nu zeggen: gewoon omdat ik vind dat dat goed is! Dit was 1 van de vele onderwerpen die mij een duidelijk totaalplaatje van mezelf hebben gegeven.

Marijke was ook erg geïnteresseerd in andere dingen die op dat moment in mijn leven speelden. Zoals problemen op het werk en het verlies van mijn moeder aan ziekte dat jaar. Dit laatste blijft moeilijk, maar door gesprekken met Marijke kan ik er wel beter mee om gaan.

Een klein jaar later

Een klein jaar na deze sessie heb ik nogmaals met Marijke om tafel gezeten. Dit keer omdat ik een paar weken daarvoor de trotse moeder van een kleine jongen ben geworden. Het leek me interessant om zijn geboortehoroscoop samen te bestuderen. Marijke heeft hiervoor meerdere horoscopen gemaakt, waaronder 1 van mijn zoontje, 1 van mij als moeder en 1 van onze relatie met elkaar. Hiermee kon Marijke vertellen over karaktereigenschappen, relaties en doelen van onze baby. Een voorbeeld is dat hij  het waarschijnlijk niet eenvoudig zal vinden om zich te uiten. Hij zal ervaringen en gevoelens  kunnen gaan oppotten. Wij, als gezin, gaan niet leven naar deze horoscoop, maar dit maakt wel dat ik weet dat dit bij de kleine jongen hoort. Mocht hij last krijgen van het niet goed kunnen uiten, dan heb ik er alle vertrouwen in dat ik weet hoe ik hem hiermee kan helpen.

Al met al heb ik erg leuke, interessante gesprekken met Marijke gehad. Ze is een vrolijke, begripvolle vrouw met wie je alle vragen over jezelf, familie, werk etc bespreken kan. Ze kan alles op een logische manier bekijken, met of zonder hulp van horoscoop en dit goed en duidelijk verwoorden. Ze luistert verder dan wat je zegt en laat jezelf nadenken over acties en gebeurtenissen om hier vervolgens samen over te praten.
Ik heb mezelf in ieder geval een stuk beter leren kennen en ik raad het iedereen aan!

Inge