Ervaring van Lianne

Kort traject

Ik ben moeder van 2 kinderen en 36 jaar, met soms veel twijfels en onzekerheden,  “doe ik het allemaal wel goed?” en “wat vinden anderen van…?” of “wat zullen andere hiervan denken…?”

Een collega wees mij op Marijke de Bos. Het was even een hoge drempel waar ik mezelf over heen moest zetten, want zo erg was het toch ook niet? Maar na een gesprek met mijn echtgenoot heb ik toch een afspraak gemaakt om er vooral achter te komen waarom ik bepaalde gedachtes zo negatief invul en waarom ben ik wie ik ben.

Het klikte eigenlijk vrij snel. Marijke heeft een hele open houding, rustig en toegankelijk. Hierdoor voelde ik mij vrij om veel privé dingen, gebeurtenissen en gedachtes te vertellen. Met haar kennis ook op het gebied van natuurgeneeskunde maar ook haar werkervaring, ben ik erg ver gekomen met mijn zelf gestelde doel. We zijn zelfs verder gekomen. Ik weet nu wanneer de gedachtes/gevoelens ontstaan en hoe kan ik dit moment voorkomen. En dat in maar 4 gesprekken!

Terug denkend aan een jaar geleden toen ik dacht “zo erg is het toch niet”. Nu denk ik  “nee, zo erg was het allemaal niet, want dit is wie ik ben!” Wat ben ik blij dat ik die drempel toch over ben gegaan, want ik heb er veel aan gehad!”

Lianne