Ervaring van Johanna

counseling is een individuele hulpverlening
Horoscoop-Opstelling Workshop

Mijn ervaring tijdens de workshop is positief. Ik heb een horoscoop uitleg en een familie opstelling gedaan bij Marga en Marijke en dat was heel verhelderend.

Marijke laat aan de hand van je geboortehoroscoop zien hoe de energiƫn van de planeten werken in je leven. Je krijgt daardoor een helder beeld. Stapsgewijs gaat zij de horoscoop door, waardoor er gaande weg steeds meer duidelijk wordt.

Door deze workshop heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dat doe en hoe ik eventueel als ik dat zou willen, zaken anders aan kan pakken. Er wordt ook benadrukt dat niets goed en niets fout is, het is zoals het is.

Ik heb het als heel prettig ervaren om in een groep de horoscopen te bespreken. Door de verschillende horoscopen begreep ik de betekenissen van de planeten steeds beter.

Johanna